al contingut a la navegació Informació de contacte

Salutació de l'alcalde

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament!

Montoliu som un poble viu i dinàmic. Som un poble que sap encarar els canvis i que treballa per progressar. És per això que és tan necessari disposar d'un portal web com aquest. Un portal web en el qual trobareu tot allò que necessiteu.

Tenint en compte la rapidesa pròpia de l'era en la qual vivim, és important que els Ajuntaments siguin hàbils i capaços d'adaptar-se als temps que corren. Per aquest motiu, us faig saber que aquesta pàgina web està viva i en constant canvi.

Tant per mi com per l'equip que m'acompanya, la comunicació i la transparència són d'una importància cabdals. Així doncs, a través d'aquest portal facilitarem el màxim d'informació possible, ja que creiem en la gestió clara i transparent. Alhora, hi podreu trobar el dia a dia del poble, les notícies més destacades i realitzar totes les consultes i gestions necessàries.

Sense ànim d'estendre'm més, voldria convidar-vos a donar-li un cop d'ull i fer allò que tant ens agrada fer als pobles: xafardejar! Espero que en gaudiu al màxim i us sigui de gran utilitat.

Un cop més, sigueu benvingudes i benvinguts!

Eduard Murgó Ballespí,

El vostre alcalde.

MONTOLIU DE LLEIDA - EDU MURGÓ còpia.JPG