al contingut a la navegació Informació de contacte

5a Marxa de Tardor del Baix Set - 2021

L'edició d’enguany serà el 7 de novembre i el lloc de sortida i arribada serà a Sudanell.

Cartell-Marxa Tardor-2021bp (1).jpgMantenim un ampli ventall d’opcions adaptades al nivell d’esforç que cadascú. Les rutes mantenen el nom i varien part del seu recorregut, que hem adaptat a les mesures de la COVID-19 vigents.

Entre aquestes mesures cal destacar que es durà a terme un horari de sortida específic per a cada ruta i que en el moment de l’acreditació se us facilitarà juntament amb la motxilla els avituallaments sòlids per evitar aglomeracions i interaccions innecessàries. També s’ha reduït el nombre de participants.

La COVID-19 no ha afectat només a les mesures sanitàries del citat protocol, sinó que ha tingut un impacte important a nivell social i econòmic, i en el desenvolupament del dia a dia. En aquest sentit sumem als nostres objectius recuperar en la mesura del possible la normalitat en les nostres activitats, també en el lleure i l’esport.

En aquest sentit, i conscients de com ha afectat la crisi actual als ingressos de la població, presentem dues novetats importants:

  • Una reducció dels preus de la inscripció, cercant fer-la el més assequible possible al conjunt de la població.
  • Fer solidària la Marxa amb els segments de població més desafavorits, les persones dependents i els qui han de recórrer a entitats socials per poder menjar. En aquest sentit, habilitarem la possibilitat de fer donatius voluntaris a dues entitats referents en aquest àmbit, Aspros i Banc d’Aliments.

La ruta Puput (ruta blava), és un passeig agradable vora séquies i canals, veritables camins de l’aigua que envolten Sudanell, visitant també els secans i arribant fins a la vall del Set, pensada per aquells qui volen fer una estona de caminada i descobrir indrets nous. No presenta grans dificultats, i el seu recorregut és apte per a tot tipus de públic.

La ruta Esplugabous (ruta verda), amb un recorregut nou d’enguany, ens porta per paisatges d’antigues hortes i boscos de ribera, sempre a la vora de rius i canals, però centrant el seu recorregut en la Vall del Set, amb senders ocults i patrimoni singular com el Pont de les Cinc Boqueres.

La ruta Cigonya (ruta groga), mostra la varietat de paisatges que van des d’hortes antigues i boscos de ribera de les terrasses baixes, amb el pas per la zona de l’Aiguabarreig Set-Segre, fins a les serres i altiplans de secà, de transformació més recent. D’exigència mitjana, és la ruta perfecta per als marxadors habituals i permet copsar les diferents tonalitats de la tardor en paisatges molt diversos.

La ruta Milà Negre (ruta vermella), és la més llarga i exigent, i travessa zones d’horta i de secà, de bosc i d’estepa, incorporant a més la pujada a tossals emblemàtics de la zona, com el Tossal del Senyor de Sunyer, mirador espectacular sobre la vall del Set, i a Carrassumada, amb excel·lents visuals sobre la vall del Segre.

Podeu trobar més informació a la web: https://marxatardorbaixset.cat/